telefoon

Dag en nacht bereikbaar

010 419 08 72

Rouwcentrum

het afscheidshuis - hoogvliet

Rouwcentrum in Rotterdam-Zuid

Zoek je een rouwcentrum in regio Rotterdam-Zuid waar je in je eigen tempo en in alle rust afscheid kunt nemen van een overleden dierbare? Conceptuitvaart in Rotterdam-Hoogvliet begrijpt dit volkomen en biedt dan ook de mogelijkheid aan tot (thuis)opbaring.

Ons rouwcentrum in Rotterdam-Zuid: Het Afscheidshuis

Voor de opbaring van de overledene zijn meerdere mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in een uitvaartcentrum. Ons rouwcentrum in Rotterdam-Zuid beschikt over een 24-uurs opbaarruimte waar de naaste familie middels een sleutelsysteem op ieder gewenst moment van de dag bij hun dierbare kunnen verblijven tot aan de dag van de uitvaart. Wij beschikken over een aantal verschillende locaties.

Privacy en rust in onze rouwkamer

Nog een laatste groet, nog een laatste keer omzien: afscheid nemen is een moeilijk proces, maar een kostbaar moment in het leven waarvoor je vanzelfsprekend alle tijd en ruimte wilt nemen. Als geen ander beseffen wij hoe belangrijk privacy en rust is in deze moeilijke en kostbare periode van afscheid. In ons rouwcentrum in Rotterdam-Zuid bieden wij nabestaanden daarom de ruimte om hun emoties te ervaren en te verwerken.

Vraag een gesprek met ons aan

Wil je graag op je eigen manier en in je eigen tempo afscheid nemen van een overleden dierbare? Ons rouwcentrum in Rotterdam-Zuid maakt dit mogelijk. Wil je meer weten over onze dienstverlening omtrent uitvaartverzorging in regio Rotterdam-Hoogvliet? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 010 419 08 72, stuur een e-mail naar info@conceptuitvaart.nl of vul ons contactformulier in.

rouwkamer